Chaloupky 2017

Léto se blíží, plánování chaloupek je v plném proudu, a rodiny si plánují dovolené. A nejen rodinné dovolené, ale i nějaké prázdninové vyžití pro svá dítka. Rodiče zvažují, zda poslat své ratolesti, ať už na prázdniny k babičce a dědečkovi, nebo na různě zaměřené tábory a chaloupky.

Salesiánské hnutí, ve kterém se snažím být aktivní členkou, na léto také plánuje chaloupky pro děti. A jelikož mám k plánování a přípravám velmi blízko, vnímám jako jednu z důležitých součástí "propagování chaloupky", aby se o ní dozvěděli případní zájemci.

Shodou okolností jsem měla možnost zapřést hovor s rodiči, kteří zvažují poslat své ratolesti na chaloupku, a během rozhovoru s nimi jsem zjistila, že vlastně rodiče nás vedoucí (hlavně novopečené vedoucí) ani moc neznají. Třeba jen o nás zaslechli z vyprávění. A já si pokládám otázku, jsou to dostačující informace?

Proto jsem si pro letošní rok vymyslela, že k informacím o chaloupce připíšu krátké představení (propagaci) vedoucích, kteří na tu příslušnou chaloupku pojedou.

Po 2 týdnech a cirka 6-ti hodinové práci, která spočívala v editaci, ve formátování, nahrávání, upravování, kopírování (Ctrl+C, Ctrl+V)... a hledání, můžu říci hotovo!

Dva týdny jsem měla k "pronásledování" svých kamarádů vedoucích, kterým jsem se občasnými zprávami připomínala, aby mi poslali podklad pro propagaci vedoucích. :) 

A cirka 6 hodin jsem urputně bojovala s uživatelským systém, a URL odkazy, kterým jsem zpočátku ani zbla nerozumněla. 

Nyní se mohu spokojeně kochat mým malým dílkem, za kterým je spousta práce, nervů, ukecávání uživatelského přístupu a překlikávání mezi odkazy....

A kdo by se chtěl podívat na toto dílo, přikládám odkazy na obě propagované chaloupky. :)

 

Příběhy lovců:

http://www.mladeznici.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=318:2015-03-09-18-15-58&catid=41:chaloupky&Itemid=62 

 

Chaloupka pro starší - "Co to bylo?":

http://www.mladeznici.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=323:2016-02-28-11-13-20&catid=41:chaloupky&Itemid=62 

Zobrazeno 1528×

Komentáře

fragaria

Záslužná práce, jen tak dál! Kvalitní a otevřená prezentace je dobrým krokem k tomu, aby vám rodiče dětí důvěřovali...

Jana Smrčková

Děkuji! Zkoušela jsem se nad tím zamýšlet pohledem rodičů. Doufám, že bude naše prezentace vedoucích pro rodiče dětí užitečná, případně podnětná k navázání důvěry. :)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz