Chvály online na "fejsbůku"

Facebook, sociální síť, o které už snad slyšel skoro celý svět.

Facebook je v dnešní modernizované době publikován mnohými mladými lidmi, jako zdroj informací, bez kterého by se neobešli. Mohu citovat slova mladíka, která jsem zaslechla povídat svému kamarádovi: "Ty nemáš fejsbuk? To je jako kdybys neexistoval! To musíš! Na fejsu jsou přece všichni!"

Souhlasím či nesouhlasím? To by bylo jistě na delší debatu, protože můj postoj k této sociální síti je rozporuplný. Jak to tak bývá, vše má své výhody (pozitiva), ale také nevýhody (negativa).

Facebook je zdrojem informací o tom, co dělají a jak se mají ostatní, zprostředkuje virtuální kontakt mezi lidmi...

Nedávno se na facebooku stala obrovským hitem různá živá vysílání (tak říkajíc online přenosy). Jsou to různé živé vstupy a přenosy... ať už z hokejových zápasů, z vesnických zábav, koncertů či přednášek (vyprávění) studentů cestovatelů, která se konají v kampusu univerzity... a další.

V rámci živého vyslání mají diváci možnost po obrazovce poslat ikonku like/palec nahoru ("to se mi libí"), srdíčko nebo smajlíka, který vyjadřuje "smích, smutek, překvapení či naštvání".

Minulé úterý jsem si na facebookové stránce všimla i živého vysílání Chval z Brna. Velmi mě to potěšilo. Ten nápad využít sociální sítě, a zprostředkovat tím divákům účast... fantastické!

Je hezké, že se mohu chval online účastnit, ikdyž jsem stovku kilometrů vzdálená od místa dění.

Sledovala jsem chvály, jak mladí lidé z Brna chválí Pána krásnými písněmi, jak radostně tleskají rukama, tancují a smějí se, a do toho všeho po obrazovce lítaly emoji srdíčka ❤. Byl to velmi radostný pohled, doslova z toho sálaly emoce, které naplnily celý můj pokoj. Bylo to nepopsatelně krásné, a oslovující.

Díky!

https://www.youtube.com/watch?v=GXCDRQsG-YA

https://www.youtube.com/watch?v=8PuglAtHX88

 

Zobrazeno 565×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz