Skřítel

11. 1. 2019 21:19

Někdo má spoustu koníčků, někdo má domácího mazlíčka, někdo děti... a my máme skřítela!

Říkáte si, kdo je to skřítel? Skřítel je vlastně záhada. Ještě jsem ho doma nikdy nikde nepotkala. Vždy po něm zůstala jen ta spoušť, či žertíky, které na nás nastražil. Někdy si říkám, že neumím dost dobře vysvětlit jak tato bytost vypadá. Sama si skřítela představuji a popisuji, že vypadá skoro jako malý domácí skřítek (nebo chcete-li šotek) křížený s manželem. Za všechno totiž může skřítel! Skřítel má smysl pro humor a nepořádek. Dělá u nás všechny nevysvětlitelné jevy v domácnosti, a vždy vymyslí něco, čím nás pobaví a rozesměje. Když se zeptáte, kdo tak zaneřádil kuchyni... tak tady byl na návštěvě ten neřád skřítel. Kdo snědl tu čokoládu? „No já ne, to přeci skřítel! Bránil jsem ji zuby nehty, ale byl na mě moc mazaný, lásko. Málem mě pokousal.„ 

Kromě skřítela s námi žije i náš plyšový žralok Ferdinand. Ferdinand má sklony schovávat se na různých nevhodných místech a odtud na nás žertovně bafat.

Už se nám schoval do vany, do skříňky s křupinkami, do skříňky s talířemi, do postele pod peřinu, nad dveře do ložnice, do mé skříně s oblečením, do manželovy skříně do bundy... apod. Když dáte Ferdinanda a skřítela dohramy, tak máte o zábavu postaráno.

A pokud vidíte v domácnosti něco, co si neumíte nebo nechcete normálně vysvětlit, jsou pro to dvě slova... TO SKŘÍTEL!

 

Zobrazeno 917×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz